Suzanne Rosier

Soosr

- mei 2014 -

Soosr

Rewarded Branding

Bij Soosr worden klanten ambassadeur van een merk. Door middel van reclame op sociale media kunnen fans reclame maken voor een bepaald merk. Als wederdienst krijgen deze ambassadeurs, zoals deze fans genoemd worden, leuke kortingen en cadeaus. De app is een verbintenis tussen klant en merk. Het merk maakt gebruik van de social media-contacten van de ambassadeurs en de klanten profiteren dan weer van acties.

De vraag was om merken en gebruikers op een uitnodigende en gebruiksvriendelijke manier bij elkaar te brengen. Door goed te kijken naar relevante behoeftes van verschillende gebruikers zijn we tot een heldere merkpositionering gekomen. Deze heeft onder andere geleid tot de hudige Pay-Off 'Be Wise, Share' voortvloeiend uit het kernconcept 'delen om te versterken'. Speciaal voor deze App is een flexibel huisstijlhandboek tot stand gekomen en tevens een basis set templates geoptimaliseerd voor verschillende mobile devices.

Het gehele project was in nauw verbonden samenwerking met Soosr & Mo Create. De app wordt momenteel getest. Livegang medio juni.

item 1
item 1
item 1
item 1
item 1