Suzanne Rosier

MeerMetMinder

- juli 2011 -

MeerMetMinder

identity

Met gemak energie besparen, dat is de centrale boodschap van het nationale energiebesparingsprogramma Meer Met Minder, een gezamenlijk initiatief van overheid en bedrijfsleven.

Meer Met Minder brengt bewoners, aannemers en installateurs met elkaar in contact om zo drempels weg te nemen bij het nemen van energiebesparende maatregelen. Helder, maar toch warm en vriendelijk, geeft de huisstijl van Meer Met Minder vorm aan de dialoog tussen de verschillende partijen.

Uitgevoerd in nationaal oranje refereren de drie M' en in het logo aan de daken in een Hollandse huizenrij. De toenemende arcering verwijst naar afname in het energiegebruik. De hoek van de arcering komt weer terug in de diagonale lijnen die in combinatie met de pijl een belangrijk onderdeel van de stijl vormen.

De huisstijl, website en campagne is bij Fabrique tot stand gekomen in samenwerking met adviesbureau Poet & Farmer in Rotterdam. Correspondentieset en andere middelen zijn natuurlijk gedrukt op papier met FSC 100% recycled certificaat.

www.meermetminder.nl

item 1
item 1
item 1
item 1
item 1
item 1
item 1
item 1
item 1
item 1