Suzanne Rosier

About Me

About Me

Hoi.

Ik ben een onafhankelijk ontwerpster gespecialiseerd branding en communicatie design. Mijn opdrachten variëren van huisstijlontwerp, webdesign tot het volledig herdefiniëren van strategische waarden en doelstellingen voor een bedrijf of dienst om deze uiteen te zetten in de daarbijbehorende communicatie uitingen. Ik ben altijd op zoek naar het unieke onderscheidende vermogen. Dat is de specifieke eigenschap waarvoor je onthouden wordt. Dit resulteert vaak in oplossingen die het 'wow' effect met zich meedragen, het is alleen geen primair doel op zich. De vorm staat immers altijd in dienst van de inhoud.

Veel opdrachten doe ik in samenwerking met verschillende disciplines binnen mijn branche. Enerzijds om de opdrachtgever te ontzorgen, anderzijds om de gekozen art directie in juiste banen te leiden, zodat de gestelde merk- en communicatiedoelstellingen behaald worden. Vaak werk ik dan samen met drukkers, animatoren, programmeurs, stylisten, andere designers en fotografen. Samenwerken betekent kennis delen, krachten bundelen, maar het is ook de beste manier om de opdrachtgever optimaal te servicen. 

Mocht je een keer vragen hebben over een communicatievraagstuk, of een keer kennis willen maken, kan je mij altijd bellen voor een vrijblijvend gesprek.

mobiel

(+31) 06 24 81 81 40

mail

Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.

item 1
item 1
item 1
item 1
item 1
item 1
item 1
item 1
item 1
item 1